Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

am intalnit si romani fericiti

Uite ca in RO vedetele nu sunt doar surprinse in ipostaze neplacute ("doamnele") sau plimbati prin tribunale ("domnii"). Unii chiar stiu ca viata ti-o faci singur si nu exista nimic pe lumea asta care sa te determine sa ramai intr-un loc sau intepenit intr-o etapa a vietii tale. Mihai Leu mi-a aratat in seara asta ca, daca stii sa traiesti, se poate si in RO. E-adevarat, el nu e un oarecare... Despre ce vorbesc? Cititi in articolul asta.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Anonim a spus…
io, vasile
Nu sunt de acord, nu e vorba de "dacă ştii să trăieşti". Felicitări lui şi altora ca el, dar asta nu înseamnă că poţi trăi în ţara asta, pentru că nu judeci Africa după cei cinci miliardari ai ei, ci după cele ţ milioane de muritori de foame, iar concluzia e că nu, nu poţi trăi în Africa decent. La noi, la fel. Legea numerelor mari, tată, mi se rupe că unul din 2000 sau mai mulţi "reuşeşte". Io sunt nimeni, de acord, şi ca nimeni vreau să plătesc un serviciu de care să beneficiez, de ex. sănătate. Şi?! Beneficiez!? Nu. Vreau să merg pe stradă fără să ocolesc poliţaiu şi fără să îl privesc ca pe un codoş cretin. Şi pot?! Nu pot, pentru că îmi demonstrează zilnic că e acolo pentru nimic... Etc...
Alexandru Zaharia a spus…
Domnul doreste alta tara? :)

Ad Code

Responsive Advertisement