Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Povestile cu de-alde Mos Ion Roata par sa nu aiba sfarsit in RO. In timp ce eu (si altii) ma lamentez in stanga si-n dreapta ca tara asta e de tot cacatul si cat de prost o duc, "societatea civila" dintr-un sat din Bucovina imi arata cum se face treaba in tara asta.

Pe scurt: EVZ-ul a scris de "podul construit intr-o zi". Pe placuta de executie a lucrarii scria: timp de executie - 1 zi. Dupa ce podul din localitatea Marginea a fost rupt de ape vara trecuta, oamenii au fost indrumati de autoritatile locale sa-si rupa masinile in doua pe o ruta ocolitoare. De ce? Fiindca nu aveau ei chef sa repare podul (da, da... am trecut pe multe drumuri judetene pline de gropi unde le-a fost mai usor sa puna semne de "drum cu denivelari" si "max 30 la ora" decat sa asfalteze). Societatea civila din localitate (adica niste oamenii care AU VRUT sa faca ceva) au construit podul fara a mai lua in seama autoritatile pe usa carora sta mereu agatata placuta cu "nu deranjati!". Dupa numai 24 de ore de la inceperea reparatiilor, peste podul marginenilor treceau masini de pana la 2,5 tone...



Pentru ca facut ceva pentru el si vecinii lui si nu a asteptat sa-si miste hoitul primaria, unul din "capii" actiunii a fost amenintat ca risca sa stea la puscarie pana la 3 ani pentru ca nu are autorizatie constructia lor. Ce a raspuns omul: "(...) trei ani nici nu înseamnă prea mult, dacă ştiu că am făcut un bine pentru comunitate". Pai sa le dai un cap in gura javrelor ??

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

PETISA a spus…
dupa cum vorbeam pe mess, in tara asta prost sa fii, javra sa fii, prefacut, nesimtit si ai toate sansele sa ajungi in varful gramezii... de cacat. Cum faci o fapta buna, ti se da un sut in cur ca sa ti se demonstreze cine e seful. adica ala care, daca vrea, te baga si la zdup. Chiar ca tara asta miroase a latrina din ce in ce mai mult. Si pe alocuri a parfum. Stii tu că taranu' se da cu Chanel peste transpiratie. Da', dar e mandru ca pe la nasul lui ajunge doar Chanelu', pe la al nostru ajunge, din pacate, rahatu'.

Ad Code

Responsive Advertisement