Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

m-am saturat de nadia comaneci!

In Jurnalul National de azi am vazut mai multe clasamente / sondaj despre ce crede romanu' cand vine vorba de personalitati, meserii si altele... Am fost uimit (sau nu?) sa vad ca meseria de profesor e pe locul 13 (dupa prezentator TV pe locul 12), ca ziaristii (22) sunt aproape la fel de "bine" priviti ca politistii (24) si ca pe ultimul loc sunt politicienii (eee, poate nu e chiar asa aiurea topul asta, nu?). Pe primul loc - meritat, zic eu - sunt pompierii (eu as fi pus si pe cei de la SMURD, dar si ei sunt asimilati tot pompierilor).

Cat priveste personalitatile romanilor, suntem cel putin muci... Pe primul loc, cu coronita de lauri si nota 10 care a defectat aparatele americanilor, Nadia Comaneci! Iar? Adica... chiar nu ne mai revenim? Ce-a facut Nadia Comaneci pentru tara asta, pentru mine, pentru tine... ? A luat o nota mare la olimpiada cu muuuuulti ani, prea multi ani in urma! Bravo ei, dar chiar sa o punem in varful gramezii pentru asta, nu se face... E o personalitate SPORTIVA. Atat!

Acum, ca am depasit momentul, intr-adevar, politicienii se bat pe locurile de la 80 la 100, asa cum le sta bine, de altfel... Pe un surprinzator loc 10 (zece!!) sta "personalitatea" Ioan Lascar.

.... liniste ....

Cum, cine e Ioan Lascar? Daca e pe locul 10, ar trebui sa stiti, nu? Un chirurg plastician... Ignorantilor! Pe locul 2 si 3 sunt un soi de Stan si Bran ai romanilor (adica Alexandru Arsinel si Stela Popescu), plus o caruta de alti "mari artisti ai neamului".

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

PETISA a spus…
sa stii ca si eu m-am saturat de nadia comaneci si de alte vedete umflate de media. i-as pune in varful gramezii, cum zici tu, pe toti "anonimii" care salveaza vieti, pe cei care te invata sa fii cineva si pe cei care se implica in actiuni caritabile. Doar pe cei care fac intr-adevar ceva. Sper sa existe bruma aia de oameni.
Anonim a spus…
io, vasile
of, ce aveti cu nadia?! E corect ca ea nu are nimic cu "noi", ca e doar un om de sport, dar pacatul mare e ca e si cam ultimu roman cunoscut pi planeta. Probabil ca asta e tristetea. Si-a avut si comunismu partile lui bune prin recul, aici fiind vorba de obsesia cu sportul. Nadia e un nume si atit pentru mine si sa mor daca astept ca ea sa faca ceva pentru "noi" sau pentru mine. O sa moara, o sa se duca si generatia de actori "mari", si atunci ce?! Pe cine o sa mai bagi in lista? Cred ca vom reveni inevitabil la Eminescu, aşa cum de altfel o si facem din lipsa de baieti care sa insemne iremediabil ceva. Io l-as pune in capu listei de baiatu care mi-a ajustat un pic botul masinii. Se grabea sa salveze pe cineva, de aia nu a belit ochii cind a iesit din parcare, si m-a lasat cu niste urme dragute (altele) pe deapta-fata...

Ad Code

Responsive Advertisement