Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

care-i cea mai frumoasa ?

Masinile japoneze nu au fost in atentia mea mereu... in parte pentru ca stiam ca au preturi mai mari decat ale modelelor europene (taxe si alte alea umflau factura). De cand coreeanca Kia Cee'd a facut furori prin Romania, atentia mi-a fost atrasa de masinile cu ochii oblici. Mazda 3 Sport (model 2007) a lui Marius mi se pare chiar o masina reusita, la fel si modelul sedan, iar Vasile ar vrea sa-si dea Pejo-ul pe un Mitsubishi Lancer de oras. Adevarul e ca masinile astea sunt niste sportive din ce in ce mai frumoase. Dintre cele trei din poza alaturata (click sa o faceti maaaare), cred ca Mazda 3 are cel mai fain interior. Voi ce parere aveti?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Anonim a spus…
io zic asa: interiorul mazda, exteriorul lancer si restul de la impreza, si gata masina perfecta!
Anonim a spus…
io, vasile
cam de acord cu părerea de mai sus.
dilema mea e ca la un moment dat in ecuaţie intră şi un nene care se pretinde mecanic şi iti face maşina de rîs. Iar dacă reuşesc la pejo-ul meu amărît, nu ştiu ce i-ar ţine să distrugă ceva mai complicat.

Ad Code

Responsive Advertisement