Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

al 44-lea presedinte

Cand scriu randurile astea Realitatea TV transmite nebunia americana: primul presedinte afro-american urmeaza sa preia fraiele SUA. Totul este sub semnul puterii, criza financiara fiind pusa pe hold. Mai mult decat atat, americanii de rand se bucura sincer ca Bush pleaca de la Casa Alba si un fost asistent social (care stie sa asculte, asta e sigur...) ii ia locul.

Imi dau seama, din nou, cat de mari sunt americanii...


UPDATE: Obama a jurat credinta Americii. Putin balbait, fara sa stie "versurile" juramantului, dar a facut-o... Uimitor este ca, la minute dupa aceea, site-ul CNN-ului era updatat, in timp ce site-ul NY Times avea live stream cu investirea presedintelui. Asa da!


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
io, vasile

pe mine m-a amuzat altceva. Cica distractia a costat 75 de milioane de dolari, din care jumatate numai pentru securitate. Apoi de, macar ei stiu ca daca e distractie, nu conteaza in ce rahat esti ca stat, bagi mina in buzunar si marci banu, ca o data la 4-8 ani vezi asa ceva, o schimbare de pres de superputerea vietii, si o data pe epoca se poate ca acest pres sa fie si unu minoritar asuprit.

Ad Code

Responsive Advertisement