Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

stolojane te iubim, ca ca tine nu gasim! ete nah...

Acum 3 minute, Stolojan, premierul uns de Basescu in urma cu cateva zile, a facut o declaratie scurta si a spus ca el nu mai vrea sa fie in fruntea guvernului si ca-i lasa pe politicienii mai tineri sa-si arate muschii... Sa mori tu?? Cum ar fi cine: piticania de Boc sau prostanacul de Geoana?

Am crezut ca daca nu ma duc la vot, o sa sufar mai putin... Nu e chiar asa. Pe de alta parte, nu stiu ce e in sufletul celor care chiar au pus stampila pe X sau Y! E exact cum va spuneam: au avut nevoie de voi doar la vot - de-acum, se descurca si singuri...

Ca om politic, Stolojan este TERMINAT! Pentru cei care au fost plecati din fata televizorului, sa recapitulam: a fost premier la inceputul guvernarii FSN (1992), apoi l-a facut pe Base sa planga cand i-a spus ca nu poate sa fie din nou premier (aaa.... nu se face!) si acum, si-a dat cu tesla in doamnele coaie (pardon!) lasandu-i pe tineri sa conduca tara (Base, ochii la control!!).


(c) Cristi Movila / Mediafax (2004)

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

Anonim a spus…
serios, e "terminat"? unde, in romania? hihihi...

ia stai tu trei luni si uita'te la politica, sa vezi ce de surprize au sa fie... da, including "draga stolo". :P
Alexandru Zaharia a spus…
eu chiar cred ca e terminat politic. cel mai bun model e Nastase. dupa toata jumuleala pe care-a primit-o din partea lui Base, Nastase s-a cam dat la fund (!) o vreme si acum a revenit, dar timid.

adevarul e ca nu m-ar mira sa-l vad si pe Nastase cum se da de ceasul mortilor ma-sii pentru binele poporului.
Anonim a spus…
io, vasile

mă, e greu să susţii că stolo e terminat. ce dracu, cred că robocop sau terminator mereu mai lăsa în urmă o deşt care să mişte, poate poate o pune regizorul şi scenariustu de o partea ţ.

iar năstase a invadat mizilu, pe la tohani, unde e vinu bun, că pare-mi-se e făcut pe tehnologie vestică, departe de călcîiele bagate în hîrdăul cu struguri. ori eu unul pot aprecia asta drept corect, decît oo, mai bine boabe. îţi închipui că nici cel mai curajos justiţiar nu s-ar apuca să-i numere omului de stat broboanele de pe ciorchine...

părerea mea...
Alexandru Zaharia a spus…
io ziceam ca stolojan e terminat politic nu din punctul de vedere al prostimii care uita si iarta repede, ci al politicienilor... care sunt exact pe dos! sau poate nu...

Ad Code

Responsive Advertisement