Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

internetul nu tine de foame

Nu am apa. Deloc! Robinetul ramane uscat cand vreau sa ma spal - doamne fereste sa-ncerci sa-nghiti apa aia rosiatica ! Mai sunt si alte lipsuri pe care le resimt, insa momentan asta-i cea mai mare; intretinere mare, caldura cand vrea RADET-ul, pereti prin care trec scartaituri de "papuci de barbat de casa" pe parchet, o inundatie mica de la vecina de sus - sar'naaa!!! - lipsa unui loc de parcare cand ajung mai tarziu pe acasa. Dar avem democratie si... net! De la 7 MB/S in sus incepi sa uiti "ca-i ploaie sau vant".

Daca nu cumva sunt outdated as propune viitorului guvern care se cazneste sa iasa din vile si sa intre in Palatul Victoria sa imparta pensionarilor in loc de medicamente niste laptopuri ultra-portabile cu high speed connection la internet (pentru pornosaguri, desigur!), sugarilor sa li se administreze zilnic filme cu sani mari si rotunzi plini cu lapte, muncitorii sa poata opta pentru a se duce dimineata in uzina sau la sala de internet, ca sa bata tastatura cat e calda, iar comunistii resapati sa poata vedea, pe internet, fotografii din zilele de glorie ale Romaniei faurite de ei (asta se poate deja... aici)

A venit apa, ma duc repede sa ma spal... Cine stie cat o sta pe la mine.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
deh.

Ad Code

Responsive Advertisement