Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

atitudine

dupa unii, boul este cel mai rabdator animal: dimineata este inhamat la jug, se duce la munca, pe camp, trage-trage si mai ia cate o nuia pe spate cand vede cate-o floricica si se-abate de la treaba. odihna? odihna-i pentru pisici si joaca pentru capre. boul este sinonim cu trasul... in jug! aflii ce sentimente-l insufletesc doar atunci cand ii e foame sau sete. si poate nici atunci...

cu toate astea, cate vede ochii boului, atat cat poate fi el atent la oameni, printre picaturile de transpiratie si de sange care i se preling dinspre frunte. nu zice nimic, niciodata, chiar de nu-i convine ceva. mai muge-asa, in ciuda stapanului, dar tace malc dupa prima biciusca pe spatele lui tabacit de lemn si soare. si lasa capu' jos, de-ai zice ca citeste din paginile pamantului. asa ca de-aia mai zic ceva si tac: "si boul are limba mare... dar nu poate sa vorbeasca!"

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement