Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

alegeri uninominale pentru taranul roman

Cum a iesit PSD pe locul 2 la alegeri si probabil ca tot asa au facut si cei de la PDL de-au iesit pe primul loc. Daca ati votat si nu ati primit nimic pentru votul vostru sunteti niste dulci fraieri. Vanghelie a impartit sacose cu telefoane mobile Nokia inauntru, altii au dat ulei/faina/zahar "pentru sarbatori", iar altii ceva sorici. Pe oase...

de aici.

Asta inseamna democratie? Libertate? Pfff... Comunistii sunt la putere si mi-e teama ca nu vor pleca niciodata!

PS: Daca sunteti atenti veti auzi cum taranul e mirat ca porcul e doar unul mic... "Aaaaaa... pai asta trebuie ingrasat, sa-i dau mancare, costa bani si-l tai tocmai la anu'... Eu credeam ca-l pun direct la cuptor!".

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

Anonim a spus…
io, vasile

no, io şed şi mă uit şi nu mă miră şi nici măcar revoltă. cred ca am obosit iremediabil, prin urmare un ochi strîmb în plus nu pot acorda nici celor care dau şpăgi elective, nici celor care le iau. fiecare are o scuză, la fel de valabilă din păcacate. am mereu în dosu' cefei imaginea oamenilor ăstora de la satu' cu vejnicia lui şi lor cu tot, privind în lung de uliţă poate-poate o apărea dreac carevă să le mai dea ceva. că pămîntu' s-a împuţit astă-secol, nu mai e ca pe vremea lu tataia de te uitai frumos la el şi rodea produse finite de-a gata. şi apoi au şi ei direptate, la ce bun să pui ceva in el când alcoholul creşte tot în sticlă de plastic!? părerea mea haotică e că heroii revoluţiei noastre nu au văzut problema de ansamblu: bă, noi ne f... viaţa definitiv, da' cu ăştia cum rămîne?! şi privind io aşa dulce în urmă la hoardele cu vejnicia în sînge, m-aş fi dus dracu la o beţie cu marx sau cu alt cîine de pe stradă. măcar aş fi ştiut o treabă oablă.

revenind la eternu' porcovan care cere înainte să dea (slană, piele, copite, febră non-UE etc.) voi remarca simţul practic babei care spune ritos să i se dea şi un sac. păi da, are dreptate sireaca femeie, comuniştii ştiau să ducă lucrurile pînă la capăt, dădeau rahat dau aveai linguri destule să te infrupţi. nişte coate goale ăstia, fără sistemă, fără viziune de ansamblu.

tati, tu ai făcut un neam de şcoală economică, dar eram colegi pe vremea în care profu ala de i-am uitat numele predica banal că cererea crehează oferta (sper că am nimerit-o).
Alexandru Zaharia a spus…
dl firicel zicea asa vorba mare cu oferta si cererea?

mah... pe langa vorba asta economica eu mai stiu una: "pofta vine mancand". si mai stiu ca lipsa omeniei nu e o scuza ca mori de foame. si mai stiu ca banii se fac DOAR din munca...

campaniile de "nu de spaga" sunt aruncare de bani pe fereastra in tara asta. aici totul se face/desface cu un porc de lapte sau un caltabos, depinde de zona in care te-ai nascut.
Anonim a spus…
nu era firicel, ăla era de info, io vorbesc de cel de filozofie, acel făt frumos cu trei neveste în spate recrutate din anii terminali de liceu în care fetele ajung la concluzia că sexul pare mai interesant dacă vine de la un filozof grizonat, gustul fiind în mare acelaşi.

popa, aşa ii spunea.

Ad Code

Responsive Advertisement