28 octombrie 2008

noutati... si nu prea!

Daca doriti sa (re)vedeti...

* Desi biletele la Sting "s-au pus in vanzare la Sala Palatului, Diverta si site-uri incepand de vineri 24 octombrie" nici acum nu au venit la casa de bilete a Salii Palatului. Si parca vezi ca biletele de 100 roni nici nu vor putea sa fie vandute la casa pentru ca - guess what?! - sunt deja terminate de pe net. Grrrr!!

* Ascult in ipod o melodie mistoaca a lui Horia Brenciu - pe care Nico nu-l apreciaza deloc - deloc. Eu insa, da... Am fost, acum vreo 3 ani, la un concert pe care-l pregatea impreuna cu echipa lui pentru un bal al unei firme mari de avocatura, parca. Show-ul de la Intercontinental a fost ceva... mult prea tare! Imaginati-va ce faceau Frank Sinatra si Sammy Davis Jr in cazinourile americane prin anii '50 si veti avea o imagine mai clara. Aici, melodia cea noua...

* Suntem in plina "campanie de toamna" (nu, nu agricola, desigur...), iar Presedintele se ia la tranta cu Premierul. "Da bah, banii, nesimtitule!" - "Nu vreau bai, parlitule, ca se duce dracului economia!" sunt strigatele de lupta ale celor doi... Politicieni de televizor, ce sa le ceri!

Niciun comentariu: