Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

inca una si ma duc! din tara...

Hotnews imi arata, inca o data, in ce tara de CACAT traiesc, vremelnic... Nici nu stiu daca sa mai comentez o stire de genul asta... Politia romana vroia sa cumpere - fara sa se prinda prostii! - niste Logan-uri pentru politia rurala si alte alea... Pretul unui logan pentru politia romana? 50.000 E! Bucata! In lista mai sunt una bucata autocar special de interventie care costa 674.000 E (uuuuaaauuuu!!!), cateva VW Transporter (niste dube) care costa 146.000 E... Adica ... ce dotari poti face unui Logan care costa 11.000 E (maxim!) ca sa ajunga la 50.000 sau chiar 83.000 E ???!!!!

click pe lista pentru detalii!!

Sunt fericit ca n-am pistol...

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

Anonim a spus…
inca una?
mai astepti inca una?
pai pe urma o sa mai astepti inca una, si pe urma alta, si inca vreo trei...
...si o sa descoperi intr'o zi ca ai 50 de ani si nu mai faci puncte pentru emigrare.
dealtfel nici nu stiu daca nu cumva e deja prea tarziu, vin alegerile pe'aici si s'ar putea sa se schimbe niste criterii.
Viorel Dudau a spus…
unora le trebuie pentru emigrare doar un bilet de avion si un buletin valabil, nu e nevoie sa fugi pana in celalalt capat al lumii ca sa traiesti mai bine... avem tari civilizate si la 2-3 ore de Bucuresti, si nu conteaza punctele :)
Alexandru Zaharia a spus…
tind sa-i dau dreptate lui viorel (mai putin cele 2-3 ore de bucuresti...). intratul romaniei in UE a schimbat un pic problema emigrarii. pot trai ca cetatean european la lugano fara sa fiu cetatean elvetian. nu o sa am anunmite drepturi... so what? macar o sa fiu stress-free!
Alexandru Zaharia a spus…
aaaaaa....2-3 ore cu avionul... :) asa, da!
Anonim a spus…
o prietena lucreaza la Bruxelles, la sediul Uniunii. nu spui care Uniune.
polonezele care sunt colege cu ea, cand o vad, ii zic mereu "mersi".
pana cand intr'o zi ea se opreste nedumerita si intreaba, "ce imi tot ziceti mersi?"
"pai", zic alea, "mersi ca ati venit voi, romanii si bulgarii, ca de'atunci noi nu mai suntem cetateni de mana a doua. acu va iau pe voi toti la misto, voi sunteti tiganii."
Alexandru Zaharia a spus…
lasa, chestia asta cu cetatean de mana a n-a nu e chiar asa. depinde foarte mult si de cum te faci tu perceput de ceilalti. daca arunci pe jos pet-ul si treci pe rosu la semafor ca in romania, e normal sa fii perceput prost... conceptiile gresite se mai si schimba in timp, nu? in canada poate ca toti sunt vazuti la fel, dar chiar si acolo cred ca sunt discriminari pe motive de muncitor / nemuncitor, nu? e in firea omeneasca sa faca discriminari... esti tigan in ochii lor pana cand le arati ca stii sa mananci cu furculita si cutitul, ca nu ragai la masa dupa ce mananci, ca ajuti pe cineva care s-a impiedicat pe strada si, in general, daca faci eforturi sa le arati ca esti ca ei!
Anonim a spus…
why aren't you there yet, then?
Alexandru Zaharia a spus…
pentru ca inca nu am curajul sa plec... pentru ca la un moment dat am ales intre a emigra si a cumpara un apartament in bucuresti... dar iti promit ca lucrurile nu or sa ramana asa... :)

Ad Code

Responsive Advertisement