Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

who eats who?!

Colegii au comandat la munca cate ceva de-ale gurii de la restaurantul Wok-Up (de nerecomandat, de altfel... mancarea era uleioasa in mai toate cazurile si nu arata deloc cool - zic si cei care au mancat). Monica a vrut ceva mai special: caracatita! Cu doar 130.000 lei / portia ai o cina romantica in 2. Tu si caracatita!


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
100% de acord! Mancare proasta, putina si scumpa. Iar in cazul in care va manifestati opinia in legatura cu mancarea, opinie care nu este tocmai pozitiva raspunsul celor de la firma va fi unul extrem de dur, tupeist, nesimtit si veti fi trimis sa mancati o shaWorma. Iata un exemplu din raspunsul lor la o reclamatie:

"Treaba cu recomandatul tuturor cunoscutilor sincer ma lasa rece atat cat timp parerea generala a clientilor e alta decat cea a dumneavoastra, si unde mai puneti la socoteala ca suntem constienti ca nu putem satisface toate gusturile. Nu ramane decat celor care le place sa comande in
continuare iar celorlalti sa le recomandam Shaworma care cu siguranta e ieftina si la fel de sigur nu e deloc suspicioasa"

A fost cel mai nesimtit raspuns care l-am primit vreodata la o reclamatie facuta.
Asa ca mai bine mergeti si mancati o shaWorma.

Ad Code

Responsive Advertisement