Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

siguranta si incredere? nu prea cred!

Intr-o inregistrare data pe post de TVR, o soferita (cu un 4x4, normal!) a parcat masina pe spatiu verde din fata hotelului Marriot. Trei (3!) politisti de la rutiera au venit sa-i ceara socoteala femeii si sa... aplice legea ?! A urmat cel mai mare circ televizat pe care l-am vazut in ultima vreme: nesimtita s-a pisat pur si simplu in capul acoperit de cascheta al politistilor: nu le-a dat actele, a dat in mars-arrier PESTE politistul care incerca sa o impiedice sa plece... Intr-un mare final, "doamna" a plecat cu scartait de roti, iar politistii care venisera sa aplice legea, au ramas cu buzele umflate.

In cele din urma, a fost prinsa, adusa la sectie, amendanta cu 200 RON si permisul suspendat 2 luni. In alte tari, era de mult in arest cu verdictul pus: "assault with a deadly weapon" - in cazul de fata, masina!


La TVR a vorbit ulterior un comisar mai prost ca omu' de zapada, care a considerat ca cei 3 politisti au procedat corect (haa??!!) si ca au facut bine ca lucrurile nu au iesit "mai rau". Ce putea fi mai rau decat sa vada o tara intreaga ca politia nu e in stare sa aplice legea pe o nesimtita de soferita? Apoi, pe Antena 3 specialistii trustului si-au dat cu parerea despre prostia care circula cu masina prin Bucuresti. Ce uameni!

Asadar, in tara asta, doar cine vrea si e prost se supune politistilor / legii. Daca ma intrebati pe mine, cred ca d-na a fost nedreptatita: de 2 mil amenda, ar fi trebuit sa-l calce pe unul din politisti pe bombeu sau macar sa o fi lasat-o sa-i dea jos chipiul.

Sa va mai spun cum ar fi fost tratat soferul 4x4-ului de alta politie? Probabil cu niste picioare in gura sau, daca era in America, cu vreo 50 de gloante zburdand vesele prin masina...

UPDATE: Pe soferita o cheama Yaniv Dalia si este sotia patronului de la casino Marriott. Eeee? Vedeti ca se poate?

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
la biroul de permise auto de la mine din oras e un anunt pe perete:
"If the officer BELIEVES you have been drinking he will remove your driving licence".

BELIEVES.

in rest, orice peace officer, fie el politist sau altceva (ca mai sunt si altii cu acelasi statut) e Dumnezeu. daca nu ii place cum tusesti langa el ai pus'o. big time.

insa 99% au bunul simt sa nu abuzeze de puterea care li s'a dat.

pentru o chestie ca aia din povestea ta, marghioala in cauza putrezea in puscarie, dupa ce ar fi scos doctorii din ea cateva bucati de plumb. fara drept de apel.

Ad Code

Responsive Advertisement