Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

mai nou, citesc

Daca nu v-am mai spus pana acum (desi, mi-e greu sa cred una ca asta) va dezvalui ca sunt un mare fan al emisiunii Top Gear. Succesul pe care show-ul l-a avut inca de la inceput in inima mea se datoreaza (68,4%) lui Jeremy Clarkson - cel mai cret si cel mai in varsta dintre cei trei moderatori. Omul are umor si gata...

Chestia asta din urma am aflat-o mai abitir in concediul din august, fix la Sighisoara, cand am cumparat din (probabil) singura librarie decenta a orasului "Suflet de masina", in urma unei recenzii din Adevarul Literar si Artistic. Va las libertatea de a va imagina cum stateam, in camera pensiunii Casa Vanatorului si sorbeam un capitol dupa altul, in varful patului. De doar cateva zile am cumparat (de aceasta data din Carturesti-ul de pe Magheru) prima carte a britanicului, "Lumea vazuta de Clarkson". Nu va pot spune cu ce placere citesc randurile astea, in fiecare seara, cate 10 - 15 pagini. Succesul cartii lui JC este dat si de lungimea capitolelor (sic!) si de faptul ca reprezinta o colectie de editoriale scrise pentru Sunday Times.

O mostra de zahar pus o lingurita, cu o picatura de zeama de lamaie deasupra...
(...) cei de la catering incep sa puna intrebari despre cam pentru cate persoane vor trebui sa gateasca, iar tu esti nevoit sa le spui ca ar trebui sa-l angajeze pe Iisus in bucatarie, pentru ca ar putea fi vorba de cinci persoane sau de cinci mii.
Promisiune: Pe masura ce o sa avansez cu "lectura", va voi mai teroriza cu cate un citat din Clarkson, ca doar n-o sa rad singur de fiecare data...

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

pantacruel a spus…
sincer sa fiu, abia astept sa fiu terorizat in continuare "cu cate un citat din clarkson" si mai ales cu inca doua, trei "sic!"-uri bine infipte in insemnarile de pe acest blog :)
Alexandru Zaharia a spus…
pantacruel... ramai pe aproape... pentru ca nici nu stii ce pierzi! :)))

Ad Code

Responsive Advertisement