28 septembrie 2008

asta seara ne enervam in familie

Am avut un week-end psihotic... Cu tipete, nevroze, curiozitati inutile, multa vorba, frig printre geamuri... Mama si tata au venit de vineri la noi; tata, ca sa-mi puna polistiren pe peretele dormitorului (impotriva frigul ce va sa vina!) - mama, ca sa ma vada si ca sa-si aduca aminte cum era cand eram si eu acasa (of... nu va povestesc ce inseamna asta). Linistea caminului s-a facut tandari de la primele tipete, urmate de certuri discutii in contradictoriu.

Doua nopti n-am dormit ca lumea (stiu, stiu... martorii spun ca am sforait toata noaptea, dar jur ca m-am trezit mai obosit decat m-am culcat) din cauza aglomerarii din casa. Am renuntat la confortul psihic pentru un pic de viitor confort termic... Zilele astea am simtit acut lipsa confortului elementar, care se reduce mai mereu la existenta unui fotoliu, al unui ceai fierbinte (care sa suplineasca caldura din casa) si de scumpa, mult prea pretioasa, liniste!

In rest, totul e ok, am scapat din week-end nevatamat, nu fara urme, si aproape intreg... Urmeaza o noua saptamana de munca, unde, se pare, poate fi destul de liniste.

Niciun comentariu: