Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

foarte grav!

Am vazut ieri la tv niste scene care m-au oripilat... Craiova, un oras pur si simplu asediat de tigani si "jmecheri" cu tricouri negre + lanturi groase de aur la gat faceau ce vroiau ei pe strada (nu lasau cameramanii Realitatea TV sa filmeze, ocupau cate strazi vroiau ei samd). Ce facea politia? Sfatuia pe toti ceilalti sa nu ii supere pe smecheri... Ce-as fi facut daca eram ministrul de interne? A doua zi, as fi suspendat democratia pentru 24 de ore in Craiova, as fi adus 1.000 de jandarmi (care, atentie, sa NU fie din Craiova fiindca aia sunt timorati / in cardasie cu gunoaiele alea) si as umblat din casa-n casa si as fi umplut dubele de smecheri care nu au firma / loc de munca dar au BMW seria 5! Ce a facut ministrul? A aparut la tv si a fost foarte lame... "sa se faca ceva acolo"... Politia romana? Incredere? Siguranta? Respect? Ha... you got to be shitting me!

Acum... sa-i luam si pe astia de la Realitatea la rost... Ce mama dracului a trebuit transmisa timp de 10 ore inmormantarea unui golan? Un reportaj de 20 de minute era mai mult decat suficient ca sa ne dam seama de atmosfera, nu? Nuuuuu!!! Crede Realitatea ca cei care s-au uitat toata ziua de ieri la tv au blamat si deplans mizeria de la Craiova??? Golanii cu tricouri negre si lant gros la gat care nu au fost la inmormantare au urmarit-o live la tv si si-au zis "asa vreau sa fie si la inmormantarea mea, cat de tare e!".

Inapoi la politisti... M-am uitat pe YouTube la cateva filmulete cu si despre politia germana... politicoasa, amabila... dar care nu ezita sa dea cu anti-sociali de pamant sau sa scoata pistolul din toc chiar si la tv.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

Viorel Dudau a spus…
Eu sunt de parere ca presa nu are ce cauta la o inmormantare daca decedatul nu a fost vreo mare personalitate din cultura sau, eventual, politica. In cazul in care a fost, presa isi arata respectul pentru respectivul transmitand de la inmormantarea sa, pentru ca probabil sunt si oameni simpli care ar fi dorit sa-l conduca pe ultimul drum si n-au putut. Insa cand inmormantarea este a unui mafiot si majoritatea cortegiului e formata din acelasi gen de oameni, ce sa caute presa acolo? Isi arata respectul cumva? Tare mi-ar place ca data viitoare cand unui producator ii mai vine ideea sa trimita reporteri la o astfel de inmormantare sa ia frumusel o camera in spinare si sa-si faca drum pe-acolo, si sa nu mai fie injurati si amenintati reporterii pentru cerintele idioate ale sefilor. Si sunt sigur ca niciun reporter nu si-a dorit sa fie acolo, si sunt sigur ca pentru telespectatori n-a fost niciun castig ca s-a transmis. Si mai sunt aproape sigur ca tara asta si cu ajutorul mass-mediei s-a manelizat in halul asta...
A mai murit un golan, wow, hai sa facem audienta.
Anonim a spus…
hm.

si stii de ce doar atat...
Anonim a spus…
Sa fim seriosi... "grupurile infractionale" au imunitate iar mecanismul subteran e mult mai complex decit ne inchipuim. Pe de alta parte valorile din societate au suferit o mutatie... care sint "profesiunile" cele mai mediatizate si mai incununate de succes: fotomodel si fotbalist... Toate astea sint o consecinta a lipsei de educatie si absenta voita a autoritatii in stat.
In ce priveste transmisia de la Realiatea... au reusit sa filmeze o colectie minunata de portrete si costumatii de mare valoare istorica ! hmm...

Ad Code

Responsive Advertisement