25 mai 2008

eurovision - ultima editie

Cel putin pentru mine... La fel cum mi-am promis ca nu ma mai duc in viata mea la vot in tara asta, asa va spun ca nu o sa ma mai uit in viata mea la Eurovision. In primul rand melodiile au fost nu proaste... foarte proaste... atat de proaste incat melodia Romaniei (care nu e cine stie ce) a parut chiar buna. In al doilea rand, s-a votat in cea mai mare bataie de joc: adica, geografic - Moldova a dat Romaniei maximum de 12 puncte (in conditiile in care nimeni nu mai bagase in seama Romania), Islanda a dat maximum de puncte tari precum Norvegia, Finlanda, Suedia. Chiar asa sa fie? Oamenii din Moldova chiar s-au inghesuit sa sune ptr Romania? Iar romanilor, care cica au dat 12 puncte pentru Grecia (care, ca sa vezi ce coincidenta, a condus mereu la puncte), oare chiar le-a placut melodia? Hmm... Ia ghiciti cine ne-a mai dat noua 12 puncte? Spania... Hahahha... Mda... Un concurs de kkt, cu melodii de kkt. Super dezamagit de Eurovision...

LATER EDIT: A castigat Rusia care a avut artileria grea pe scena - un cantaret cu voce, o melodie ok, un cuplu care da gata fetele de pretutindeni - Plusenko si Edwin Marton! Romania e pe locul 18.


3 comentarii:

Florentina spunea...

mda, iti dau dreptate. Si am apreciat faptul ca rusii au gandit sa faca o echipa care sa ia puncte: dima, care a luat de la fanele lui, marton, de la alte fane (io nu ma numar printre ele, nu imi place individu' asta deloc, il apreciez doar pentru colaborarea cu plushenko) si plushenko, of course, care a strans voturi de la toti admiratorii de patinaj (si de la mine, evident)... Da, si io zic la fel, ca nu ma mai uit, sa ii ia dracu' cu eurovisionu' lor, sau sa ma uit pana incepe sa se voteze, ca ma apuca pandaliile. Mda, cand ma gandesc ca putea sa castige tampita aia din grecia, imi vine sa ma impusc. Personal, am avut si favoriti, care nu stiu unde dracu' au ajuns lpana la sfarist: Portugalia a avut super melodie, Croatia, la fel, Danemarca, o melodie de eurovision... Si noi, mi-a placut si melodia noastra... De cacat. Concluzie.

Anonim spunea...

Ba, voi sunteti cretini la cap? Voi va uitati la Eurovision? Si mai sunteti si dezamagiti? Pai meritati fratilor...

Anonim spunea...

Acest minunat loc 18 este dedicat celor din TVR si in special domnului "Moleculescu"! ca sa nu zic altceva... incerc sa fiu politicos in public :))
Melodia rusiei este foarte tare... iar a greciei nu este nici aia rea...