29 mai 2008

de ce NU votez


Soundtrack: Parazitii - Vreau sa va doara

Am impresia ca unii nu inteleg: in cutia mea postala apar in fiecare dimineata niste pliante electorale care-mi spun sa votez pe X pentru ca e "primar de meserie", altele fiindca Y "daca spune asa va face", iar altele ca Z este "omul potrivit" pentru Bucuresti.

Acum, serios vorbind, as vrea sa le transmit ceva pe calea asta (stiu, stiu... nici unul dintre ei nu citeste blogul meu...): Bai mancatorilor de kkt, bai papagalilor, bai "hahalerelor", bai retarzilor, bai lingailor, bai nenorocitilor, bai maimutoilor "care sunteti" - EU nu mai votez nici daca vine sa candideze Iisus insusi... got me?

De ce toti ma indeamna sa merg la vot, indiferent cu cine voi vota, doar sa merg...?? De ce nu vine nimeni in media sa spuna "Boicotati votul! Nu-i mai legitimizati pe toti golanii si toti hotii, pe tot ce are tara asta mai prost!". Cei mai "curajosi" vin si spun "EU nu votez...". Atat...

Iata idiotii tarii... vor sa ajunga la "fondurili..." sa puna mana pe bani, ei si familiile lor.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Auzi, ca tot veni vorba de spam si cica la noi poti sa-i dai in judecata, tampeniile care le gasesti in cutia postala intra tot in aceeasi categorie?

Daniel spunea...

hahaha Zalex!!! Asta cu clipurile chiar e tare! :)) Pacat ca nu sunt toate!
Si @ Anonim... http://www.dataprotection.ro/ iar despre ce primesti in posta... ti-ai dat acordul sa primesti asa ceva? Cine a participat la concursurile organizate de firmele producatoare de tutun au vazut pe pliante o casuta in care isi exprima acordul de a primi materiale publicitare. Asta tocmai pentru a fi siguri ca totul este ok...
Si despre campanie... merg pe strada si vad peste tot numai pliante electorale si foarte multi fluturasi aruncati pe jos!!! Cam de la toti candidatii am vazut. Hmz... asa vor avea grija de capitala si dupa alegeri? :)) Si cam cine o sa faca curatetie si cu ce bani?

andix spunea...

nici macar pe unul n'am auzit sa isi puna problema, cati copaci se taie pentru toata hartia aia aruncata pe Dambovita.
si astfel, avem: canicula, inundatii... incalzire globala. "catindatii" isi aduc, fiecare, contributia sa.

Anonim spunea...

1,2,3,4,5..........si acum invers: 10, 9, 8, 7.....da' cam ai dreptate

Alexandru Zaharia spunea...

@daniel: curatenie nu o sa faca nimeni in tara asta de-adevaratelea.

@andix: crezi tu ca-i pasa lui videanu si ai lui de incalzirea globala?