25 martie 2008

eticheta in mijloacele de transport in comun

Amicul Spiri a plecat anul trecut cu familia in Canada... Ce bine a facut! Acum stau si citesc blogul lui cu religiozitate. Vorbeste despre Romania si Canada (doar ca are grija sa scrie numele tarii in care s-a nascut cu r). De dimineata am aflat ca RATB-ul canadian are un cod de conduita - pe care probabil ca calatorii il si respecta, nu? Aveti aici doua extrase: unul legat de dispozitivele audio pe care le cari dupa tine ca sa nu mai auzi zgomotul autobuzului (ah... "manelarii" de la noi, ce pitoresti sunt ei, mai ales cand au in jur de 16 ani si un telefon mobil cu difuzor care vrea sa dea muzica la tot tramvaiu')

si unul despre cum sa faci sa nu imputi tot autobuzul de la prima ora (ca sa nu mai vorbim de ora 18, cand pleaca muncitorii catre casele lor...)

(clic pe foto pentru tot codul de eticheta al TransLink)

Sunteti curiosi sa cititi cum se misca un autobuz in Canada, dar n-aveti cateva mii de euro sa dati pe biletul de avion pana acolo? Spiri va povesteste cu lux de amanunte.... Cititi pana la sfarsit: or sa va dea lacrimile...

Un comentariu:

spiri spunea...

ca sa zic asa, scriu cu "r" pentru ca mai am o urma de respect. daca n'o aveam p'asta, scriam cu "Rr" da' mai sunteti cativa acolo cu mintea'ntreaga si nu vreau sa va insult :)