Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

acum si altii stiu ce tara de kkt avem!

"Romania: What the hell happened?"
Asta e titlul postului in care Anthony Bourdain (realizatorul celei mai hot emisiuni TV de traveling culinar) vorbeste de experienta romaneasca pe blogul lui. Briefing pentru cei cu ochii cascati: omu' calatoreste peste tot prin lume dupa mancarea popoarelor (si inevitabil cultura lor...). Asa a ajuns Bourdain sa ia niste bani de la statul roman ca sa promoveze in emisiunea sa Romanica-mica... Si ce bine a mai promovat-o...

Cotidianul publica un articol din care nu-mi dau seama daca show-ul ne-a facut de ras sau noi ne-am facut de ras... sper ca a doua varianta... Pe scurt ca sa nu va retin prea mult de la munca: a fost cel mai penibil episod al emisiunii (am vazut cel putin o duzina pana acum)! Din film a reiesit ca cel mai romanesc restaurant din Bucuresti e Jaristea (o mizerie ordinara cu o matroana umflata cu pompa si atmosfera de boieri scapatati), cel mai la moda e sa mananci mici cu mustar si cu bere intr-o dugeana infecta cu scaune pline de praf, "la strada" iar Dracula e mai degraba in capul americanilor decat in castelele noastre. Ma mir ca nu au aparut si copii bolnavi de sida, tigani oprimati si prejudecatile romanilor despre homosexuali.
Concluzie
"Mesajul nostru se indreapta acum catre civilizatiile extraterestre, care ne vor cunoaste exact asa cum suntem noooooooi" (Partizan - Banii). Iata prima parte din episodul despre Romania.

Pentru lenesi, dau aici si link catre pagina de YouTube cu tot episodul facut bucati (se incepe cu 1 si se termina cu 6, normal...).

PS: Daca aveti timp, cititi si comentariile de pe blogul lui Bourdain. Spicuiesc: "22 million in a democracy??? and can’t change anything??? still???...what does that tell you? “IGNORANT” Communist?? America?...You need help."

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement