Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

si designerii fura, nu-i asa?

Dan Voiculescu isi lanseaza luni un cotidian de afaceri. Nisa de presa business a omului de afaceri a inceput cu Saptamana Financiara, in urma cu ceva timp. La mai bine de jumatate de an de la aparitia celui de-al doilea cotidian de afaceri (Business Standard), inca un ziar de profil se bate pe clientela cu bani. Stiti cum se zice: cand crezi ca autobuzul e plin, la urmatoarea statie cineva iti v-a dovedi ca mai era loc inauntru.


clic pentru detalii... picante!

Financiarul, noul ziar (foto in premiera publicata pe blogul lui Comanescu) are o maaaare problema cu conceptul grafic: nu e DELOC original. Alaturarea cu ZF spune totul. Asadar, avem doua ziare copiate dupa unul mult mai celebru: Financial Times! Business Standard se situeaza la polul opus dpdv al layout-ului, dovada si muuultele premii luate de Cristi Lipan, art director, cu acest ziar.

click! click!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement