Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

1 IANUARIE 2008

Pe repede inainte, ce s-a intamplat la "trecerea dintre ani": am fost in Piata Constitutiei (cred ca asa se cheama!) si am vazut un concert slab-slab dpdv muzical (au cantat legendele behaite ale rock-ului romanesc "buna seara prieteni" Iris... bleahhh!), au venit unii care au dansat cu focul la propriu pe scena (dar noi, cei din spate, nu am putut vedea nimic de fapt), tiganii erau PESTE TOT vanzand palarii rosii de cow-boy (what the fuck???!! cine vrea sa cumpere una tocmai de revelion?) si se fugareau cu politistii si jandarmii (multi, mari si... prosti! in loc sa umple dubele cu ei stateau de vorba cu vanzatorii care nu aveau autorizatie - deci faceau ceva ilegal, nu?), toata lumea pocnea din petarde desi chestia era si ea ilegala - si periculoasa, Basescu a tinut un discurs penibil rau de tot la 12 fara zece care a determinat pe multi sa-l huiduie! Ce mai, simteam ca suntem... europeni!

Peste toate astea, ne-am simtit bine in strada... spectacolul de lumini a fost fain (lasere, fum, ceata, muzica clasica si artificii... foarte tare!). De Sf Vasile, azi de dimineata, am vazut la TVR1 concertul de an nou al Filarmonicii din Viena. Senzational! Fara cuvinte...

Inca o data, la multi ani!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement