Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

eMag mi-a anulat comenzile!

Despre proasta crestere a lui eMag cred ca v-am convins din postul trecut; azi revin cu amanunte care ma fac sa cred ca firma asta - ca muuuuulte altele, de altfel - cred ca pot face ce vor ele in afaceri atat timp totul se baga frumos totul sub pres (fie el si virtual!). Scurt reminder pentru cei care au "deschis televizoarele mai tarziu": ieri am vazut un pret mic-mic la un flash pen, am decis sa fac doua comenzi (una de 1 buc si una de 10 buc) + o alerta in randul colegilor care meritau si ei un stick la 15 RON - pretul afisat de eMag, nu de mine! M-au sunat si mi-au spus ca a fost o greseala si ca nu pot sa-mi dea decat 1 buc la 15 RON; apoi, ca nici bucata aia nu mi-o mai dau. Iata ce am aflat, in dimineata asta, cu stupoare...


click pe imagine ptr detalii!

Deci, "cel mai mare magazin online din Romania, cu cele mai mari profituri, cu cel mai mare trafic" asa cum lauda paginile de IT ale ziarelor noastre a crezut de cuviinta sa-mi anuleze o comanda si la cea de-a doua, din 10 bucati sa-mi mai dea... doar una! Dar pe mine m-a intrebat cineva? That's pissing me off! Am o vaga banuiala ca si colegii mei au patit acelasi lucru. Voi afla mai pe la pranz!

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Anonim a spus…
Din punctul meu de vedere, si al multor altora, nu poti decat sa dai dovada de "romanism". Ca un parvenit care a plecat in Spania la munca fara nici o boaba de inteligenta in cap, care se duce intr-un hipermarket doar ca sa isi umple cosul cu toate prostiile de care abia daca are nevoie, TU te-ai dus repede pe site la oamenii aia ca sa iti iei tu 'jde mii de flashuri(nu ca ai avea nevoie). De asemenea am sunat si eu la cei de la eMAG sa imi puna si mie un flash din acela pe o comanda in derulare si am asteptat. Am fost sunat si mi-au explicat ca a fost o greseala si ca pretul a fost trecut gresit, dar nu m-am suparat. Nu ma bucuram eu la 100ron pe care i-as fi castigat la acel flash. Nu as fi folosit nici un flash din gama respectiva intrucat cu toate ca sunt mici, mai sunt si proaste. Intotdeauna Corsairul au fost mai bune(parere de specialist). Nu ai dat prin asta decat dovada de samsarie si esti egal cu rromii care stau duminica in targ la vitan cu mobile la vanzare.

Rusine ca exploatezi o greseala doar ca sa iti faci reclama....
Alexandru Zaharia a spus…
Mr. Ombladon (si voi, cei multi altii pe care vrei sa-i reprezinti), cred ca viziunea dumitale iremediabil ingusta (nu spui cine a zis-o p-asta inaintea mea!)te-a dus intr-o eroare, intr-o fundatura logica. In primul rand nu mi-am luat "'j de mii" de stick-uri pentru mine - eu imi comandasem doar unul atunci cand am facut cea de-a doua comanda - PENTU COLEGII CARE NU AVEAU CONT SI CARE VROIAU SI EI UN ASEMENEA CHILIPIR.

Nici dumneata vad ca nu esti prea consecvent: mai intai ma acuzi pe mine ca am abuzat de eroarea lor, ca pe urma sa spui ca si tu ai cumandat unul (stupoare!), dar ca ai acceptat explicatia lor si ai renuntat la comanda. Asadar, la nivelul intentiei, nu e nicio diferenta esentiala intre noi doi...

Cat despre rusinea care ar trebui sa ma copleseasca nu pot sa spun decat ca, la valurile de minciuni care s-au abatut asupra mea din partea angajatilor "celui mai mare magazin online", singurul raspuns pe care puteam sa-l dau era sa nu renunt la comanda. Asemanarea cu
"capsunarii" ma maguleste, zau!

Si la final, cu posturile astea am cautat mai putin sa-mi fac mie reclama - oricum, tot blogul meu e o reclama, nu? - ci mai mult sa arat celor care aveau ochi sa citeasca cum intelege eMag sa faca afaceri. Am reusit?

Ad Code

Responsive Advertisement