Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

"cine misca, nu mai misca..."

Pe blogul celor de la IQads am vazut un film cu un paznic... creativ! Ma rog... La un moment dat, paznicul se duce sa-i spuna unui sofer ca nu poate lasa masina in curtea agentiei pe care o pazeste. Ce zice soferul iritat? "De ce ma filmati??!" Cred ca asta e un fenoment exclusiv romanesc! Daca cineva scoate o camera foto / video in public si filmeaza ceva cu ea - Doamne-fereste sa o mai si indrepte spre vreun individ anume! - toata lumea se simte vizata si... lezata! "E vorba de imaginea mea, dom'le" - "Ti-am dat eu voie sa filmezi?" sau "Bah, vrei sa-ti sparg camera ?" sunt tot ce stiu oamenii astia sa spuna cand sunt pusi fata-n-fata cu un obiectiv de sticla. Ce au indivizii de ascuns? Suntem o tara de vedete sau de urmariti generali? De unde atata simt al propriei imagini? Mare chestie ca te-a filmat / fotografiat unul!

Un lucru e sigur: cand vine vorba de imaginea noastra, simtul proprietatii e anormal de dezvoltat...

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
Mai tii minte cand ne bagam blitzul in ochi si a aparut "vedeta" aia fara laudatori? S-a uitat la noi si a intrebat: "paparazzi?". Eram prea uluit, dar i-as fi raspuns ceva de genul "paparazzi e mata ma!"

La fel intr-o zi am vrut sa fac o poza printr-un gard la niste catei, a aparut imediat un paznic, "cine v-a dat voie sa filmati aici?"

http://picasaweb.google.com/cristian.smochina/01122008BucurestiSubZapezi/photo#5154910232709372786


Nu stiu de ce, dar am impresia ca daca umbli cu un dslr la gat prin Bucuresti e un fel de sport extrem.

Semnat,
FiG

Ad Code

Responsive Advertisement