Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

TOATE AU UN INCEPUT...

... chiar si zborul cu avionul! Primul zbor cu avionul pe care l-am facut vreodata... Bucuresti - Viena. O intreb pe Nico: "Si cum e? Te zdruncina? Asa, ca la tren?" - "Aaaa... nu! Nici nu simti cand merge" - "Aham...". La 2 minute dupa decolarea de pe Baneasa (care, apropos, e un fel de gara Lehliu pentru avioane), avionul face un viraj strans de zic ca acu-acu folosesc punga de hartie din fata si ma fac de kko. Deh, turbulentele sunt incluse in pret daca ma gandesc ca am calatorit cu un low cost... Pe aceasta cale vreau sa multumesc celorlalti pasageri ai avionului la care ma uitam atunci cand simteam ca ceva nu e in regula; ei mi-au inspirat incredere atunci cand vedeam pe chipul lor ceva care spunea "nu e nimic grav, asa trebuie sa fie...". Pentru cei care nu au zburat niciodata cu avionu', iata un filmulet si cateva poze (de la intoarcerea din Viena, cand am fost muuuult mai relaxat):

Din avion, Nicoleta se chinuia sa surprinda niste nori pe card... iar eu cautam aerul conditionat, din cand in cand, cand avionul incepea sa tremure...








Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement