Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

GO FOR LARGE!

De ieri am inceput sa cautam apartament. Chiria nu ne mai place si am vrea 4 pereti (sau mai multi...) care sa fie ai nostrii: sa putem bate un cui in ei fara ca propritarul sa aiba ceva de comentat.

La banii nostri (a se citit "pe care o sa-i luam de la banca") nu o sa gasim decat apartamente cu 35 - 37 mp. Adica monstruos de mici! Ieri am vazut doua astfel de apartamente: unul la piata Bobocica si unul in Pantelimon (inspre Cora). Fara cuvinte...

Sunt ofticat. Sunt ofticat cand merg pe strada si vad blocuri de apartamente mari, frumoase, curate si in "zone civilizate". Ma uit la ele si stiu ca - probabil - nu o sa ne putem muta niciodata intr-unul din ele... Trec apoi pe langa acele blocuri de nefamilisti (fara balcon, cu vecini care-si baga calu'-n casa si care-si vand apartamentul pentru 25 - 30.000 E) si ma apuca asa o jale de nu va imaginati... si atunci ma gandesc la apartamentele din Braila. Acolo 90% sunt la fel: 4 etaje si destul de aratoase (daca e sa ma gandesc la cel in care stau parintii mei).

Dilema: sa dam bani cat mai putini pe un apartament confort 2 sau sa ne bagam pielea-n-saramura pentru unul confort 1, mai mare? Acum - desi nu ne permitem!- as spune-o pe aia de la KFC: GO FOR LARGE!

Faiantarii sunt gata sa-ti repare casa - nu si sa invete ceva gramatica...


In alta ordine de idei, in dupa-amiaza asta plecam la Viena. O, da! Mult asteptatul nostru concediu in strainatate e atat de aproape. Singurul regret este ca o sa fie cam frig si o sa ploua daca e sa ma iau dupa Weather.com (azi sunt 8 grade C acolo... grrrrr!!!!!).

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

verbiaj. a spus…
Mai bine faceti un efort mai mare si va luati un apartament mai bun. Stiu ca anul trecut erau 55.000 apartamentele conf 2. Intre timp, salariile s-au marit si rata e mai usor de suportat. Asa se va intampla si la anu. Asta de 67.000 va fi 77.000. Acuma va puteti lua conf. I cu 75.000

Ad Code

Responsive Advertisement