Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

TENISMENELE DIN ZIUA DE AZI


(c) 2007, All Rights Reserved AFP / GettyImages

Unde sunt fetele zvelte si puternice ca niste trestii care loveau mingea cu putere, dar stiau sa zambeasca la sfarsitul meciului chiar daca pierdeau? Unde e Maria Sharapova?

Iata cum arata astazi o tenismena "de top": Serena Williams, cea care bate tot ce-i pica in cale, si-a aratat de curand suncile camerei foto... Imaginea aduce mai mult cu cea a regelui Leonidas ("300") decat cu a lui Heidi Klum, sa zicem...

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

Anonim a spus…
nu stiu daca voi mai putea tine vreodata o racheta in mana fara sa-mi aduc aminte de imaginea asta!
Anonim a spus…
Cat de mult conteaza pentru unele persoane .....imaginea!
Aici e vorba doar de talentul ei nemaipomenit ,e vorba de faptul ca bate tot ce-i pica in cale.Nu a concurat la un concurs de miss...a jucat tenis cum stie ea cel mai bine si e nemaipomenita.
Daca ar fi fost zvelta,frumoasa si poate alba,ai fi indragit-o?I-ai fi apreciat tehnica de pe teren?
Alexandru Zaharia a spus…
draga Anonim... da, imaginea conteaza (mai mult sau mai putin)... eu doar constatam o tendinta: aceea ca fetele cu niste kg in plus sunt tenismenele momentului. nu am contestat niciodata calitatile de spotiv ale dsoarei Williams sau ale altora (nici nu e de nasul meu treaba asta).
Octav a spus…
ce se mai ataca lumea! si DA, traim intr-o lume superficiala in care imaginea CONTEAZA! Imaginea e cea care iti deschide drumul spre a arata ce ai si in cap, e adevarat si ca unii/unele nu au nimic in cap si ca unii/unele care au foarte multe in cap au de pierdut din cauza imaginii, dar asta e lumea in care traim!

Ad Code

Responsive Advertisement