Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

DESPRE BAIETI SI FEMEI

Soundtrack: Julio Iglesias - Vous Les Femmes

Ma uit la doua fotografii care mi-au fost facute cu multa vreme in urma; una de catre Claudia pe un deal, alta la nunta ei de catre fotograful angajat... eu si Nico - fericirea in stare pura: zambind! Nu, nu sunt digitale, sunt fix pe carton... Au zgarieturi si stau cuminti in rame.

Stiti de cate feluri sunt femeile? De foarte multe... Le vezi tot timpul pe strada si te intrebi prin ce categorie sa le bagi. E normal, la cat sunt de diferite; sunt vulgare sau gingase si inocente ca niste scolarite cu sarafanul proaspat scrobit, au tot felul de razboaie personale cu moda sau pur si simplu nu le pasa, cu tupeu sau docile, cu viata-n intr-o batista sau stropindu-te dintr-un Porsche Cayenne, duc cu ele o geanta diplomat urata (dar incapatoare!) sau au mainile in buzunarele pantalonilor Kenvelo, iubesc sau urasc sincer pe toata lumea, au probleme cu cosurile sau sunt pe punctul de fi alese miss univers de catre ei, sunt inebunite dupa fuste inflorate sau poarta banalii blugi, au drame personale dar raman indiferente la cele ale lumii din jur sau sunt pe pragul de a ajuta pe toata lumea, fara discernamant, dintr-un simtamant matern, vor sa fie cineva sau nu vor sa doveasca nimic, au salariu de CEO sau urla prin statia de metrou ca "n-a avut noroc in viata"...

Noi, ceilalti, ne impartim simplu, la doi: baieti si barbati. Pe barbati ii vezi de la o posta; baietii sunt (in doze diferite) in toti barbatii; inversa nu e valabila...

PS: De-abia acum am realizat ca cele mai frumoase fotografii "cu oameni" sunt cele in care personajele rad cu gura pana la urechi.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement