Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

NICI NU STIU CE M-A INDIGNAT MAI MULT...

... evenimentele in sine sau modul in care Prosport relatat ceva se intamplase unuia de-al lor... Un "leu", un "frate"...

Sa te mai miri de ce suporterii echipelor de fotbal din Romania au pica pe "fortele de ordine si paza" de pe stadioane... La meciul de Supercupa Romaniei, Lucian Cretu (Prosport) fotoreporter de cand il stiu (eu) a incercat sa-si faca meseria si s-a ales cu niscaiva vanatai si imbranceli. Retardatii de la BRONIC (suuuper firma de paza, ce sa mai!) au gasit de cuviinta sa ia la picioare un tanar de vreo 60 kg. Bravo!

Maran (Mediafax) i-a facut o poza (aici), dar nici nici cei de la Gazeta Sporturilor nu l-au scapat din catarea aparatului (aici). Cel mai trist, pentru mine, este modul in care ziarul la care Lucian lucreaza a inteles sa reflecte "incidentul": o stire cu poza de pe Mediafax si un titlu tamp - "Agresiune marca Bronic". Hai ca ma faceti sa rad! Pai nu era mai indicat ceva de genul "Fratele nostru a fost batut pe stadion!" sau "Lucian a fost batut facandu-si meseria!"? Am inteles ca maine (vineri) PSP o sa aiba o sectiune in care vor despica firul in patru in "cazul Cretu".

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement