Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

ULTIMA ZI LA PSP

ASA cum cei mai multi dintre voi deja stiu, azi (vineri, 22 iunie 2007) a fost ultima mea zi de munca la ProSport. De luni, voi fi editor foto pentru cotidianul de afaceri Business Standard (trustul Catavencu - Realitatea). Stiu ca acolo ma asteapta muuuulta munca, insa sper ca satisfactiile sa fie pe masura asteptarilor - va voi tine la curent, pe blog, cu schimbarile din viata mea profesionala.

STIU ca pare desuet sa spun ca-mi pare rau ca plec de la PSP, dar unele lucruri sunt de regretat. Orice s-ar spune, Ringier (dar mai ales ProSport) stie cum sa coaguleze o echipa, cum sa managerieze un produs de presa... Poate mai putin partea salariala...

NU VOI duce dorul editiilor, serilor in care ajungeam acasa la 2 noaptea, week-end-urilor pe care le munceam, fotbalistilor si campionatelor, arhivarii fotografiilor samd. Imi pare rau dupa echipa de la foto (Motei, Denisa, Lucian, Bogdan, Ovidiu, Sorina) care m-au invatat mai mult decat au invatat ei de la mine!

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
de ce esti rau si iti uiti primii colegi pe care i-ai avut la PSP...nu fi leutz :) Poate ca de la noi nu prea ai avut timp sa invetzi, insa observ ca ai luat drept model plecarea unora din ziar, si totusi, stai calm, regretele le-am avut toti. PSP a fost locul unde familia iti era redactia, si tata Chiotea :)... chiar daca cate-odata te facea muci(atentie!!! nu vreau sa se creada ca il pup in fund) iti crea un spirit de luptator ca sa nu ii mai dai satisfactie sa te faca cu alta ocazie praf.
Florin

Ad Code

Responsive Advertisement