Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

CIOCOII VECHI SI ... CU BLOG!

Nastase are blog! Un baiat s-a gandit sa puna umarul la politizarea blogosferei si i-a dat un blog in folosinta lui Adrian Nastase, omul cu casa-muzeu din Str. Zambaccian. Am rasfoit un pic blog-ul si am observat comentarii din ce in ce mai "pro" (ceilalti, oamenii rai, aia care injura pe dl diplomat, au fost luati cu "huo!" si si-au vazut de ale lor).

Referitor la re-aparitia lui Nastase pe scena politico-sociala romaneasca nu pot decat sa ma mir de cat tupeu are omu'! Dupa ce in urma cu ceva vreme - mai precis la vreun an dupa ce Basescu il baga in corzi cu niste dosare legate de o spaga mica cu obiecte de arta - normal, ce vroiati sa ia spaga, case? bani? masini? avea dintr-astea! - dl. AN intra din nou in ring. De la aparitia virtuala la cea televizata si la cea reala nu mai sunt decat cativa pasi de facut...

Nu va dau blogul omului, ca nu vreau sa-i fac reclama...

Aducere-aminte: La ultimele alegeri, cele in care Nastase il intalnea pe Basescu, directorul ziarul la care lucram (proooooooo- PSD - Nastase) m-a trimis cu forta la sectia de vot, in speranta ca o sa-i dau votul "cantidatului" PSD. Il intalnisem pe acesta din urma in cateva randuri si imi lasase impresia unui boier ingamfat si prost crescut, destept - e-adevarat!- si pervers, inuman, desprins din "Descult"-ul lui Zaharia Stancu. In ciuda eforturilor de transparenta pe care dl. Nastase le face - chiar si prin deschiderea acestui blog - eu cred ca in sufletul lui a ramas acelasi avid dupa bunuri materiale, cu idealuri care se lovesc de orgoliul sau nemasurat si de viziunea iremediabil ingusta asupra lumii in care traieste si pe care, ca orice politician, vrea sa o conduca fara a o intelege.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement