Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

FIE PAINEA CAT DE REA

MOTTO: "Dati-mi un ciocan sa-mi indrept comportamentul"

Soundtrack: Parazitii - Ultimul tren


Vad in jurul meu tot soiul de indivizi: niste "tigani imputiti", prosti, muncitori care pleaca la 8 si ajung acasa la 10... seara, intelectuali ratati fara bani de bilet RATB in buzunare samd.

Jinduim dupa un colt de rai occidental, ne curg balele dupa o "societate civilizata", scancim dupa normalitate, dar, invariabil, fiecare lucru pe care-l facem ne arate ca pur si simplu nu meritam o viata mai buna. De ce? Fiindca asteptam TOT de la ceilati si NIMIC de la noi... Fiindca inca mai trecem la semafor pe rosu doar fiindca "nu trece nicio masina", fiindca suntem o natie de "descurcareti"(intotdeauna asta implica incalcarea unor legi/canoane/reguli), fiinca ne credem mai destepti decat altii (si votam presedinte pe unul ca Basescu...), fiindca nu ne pasa deloc de cel de langa noi (desi ne place sa creada lumea invers despre noi), fiindca nu avem o viata a noastra, fiindca ne uitam prea mult la tv si prea putin la omul de langa noi, fiinca umanitatea din noi s-a evaporat ca apa, fiindca nu sutem capabili sa facem un BINE atunci cand putem, ramanand de multe ori indiferenti la viata lor... si a noastra.

Intrebati orice roman ce inseamna "sa traiesti bine"... Veti afla doar raspunsuri ce pot fi masurate in kilograme, in metri, in ore... Cantitate vs Calitate... "Mai bine mai putin si bun" nu exista in vocabularul romanilor (decat, poate, in cel al snobilor de Capitala, dar si acestia viseaza la ceva MULT...)

Ce e mai greu: un kg de vise sau un kg de cartofi prajiti + snitel (vienez!!!) + salata? "Oligarhii" Romaniei va doresc un sincer si calduros "pofta buna"!

Noi n-avem nici un drept la fericire,
Mereu în casă moare cineva
Şi n-are ţara dreptul să respire
Şi nici pe-acela, simplu, de-a visa.

(Basarabia pe cruce, Adrian Paunescu/Tudor Gheorghe)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement