Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

BASESCU ISI DA IN PETIC

Motto: Dreptul meu la replica nu e un dar pe care voi mi-l faceti/ Nu mai votez pe nimeni, nici daca ma bateti! (Parazitii)

Nici nu l-am reconfirmat bine in functia suprema in stat, ca Basescu face pe placul adversarilor si-si da in petic in chiar ziua in care milioane de romani isi rup din timpul lor liber pentru a-l readuce la Cotroceni, acolo de unde fusese alungat de lipitorile neamului romanesc, parlamentarii.

La Selgros, acolo unde, probabil, isi face de obieci cumparaturile, Basescu este "prins la inghesuiala" de catre o reporterita a Antenei3, unul dintre oamenii lui Voiculescu, pusi special sa-i urmareasca fiecare miscare. Aceasta il filmeaza cu telefonul mobil, fara consimtamantul lui; la inceput presedintele suspendat nu pare sa fie prea afectat; apoi, insa, ii smulge reporterului telefonul din mana si-l baga in buzunar. Madama de la A3 se vaita ca "presedintele i-a furat telefonul" si-l ameninta pe acesta ca-i face plangere la politie pentru furt. Basescu nu este impresionat si pleaca cu telefonul acesteia...

Din pacate - pentru el- uita ca telefonul este deschis, acesta inregistrand toata conversatia lui cu sotia. In conversatie, Basescu o face pe ziarista "tiganca imputita". Stupoare... sau nu?

Concluzii: Avem un presedinte care respecta constitutia, asa cum pretinde? Hmm... As spune mai degraba, ca avem presedintele pe care-l meritam! Cum ar putea fi Basescu mai bun/mai rau decat romanul de rand, cel care da tare manelele la Dacie duminica dimineata, care sporovaieste cu toti vecinii, care vrea sa arate ca EL (si numai el) este depozitarul dreptatii/adevarului samd.

Vrem occident? Am face bine sa ne ducem noi la el...

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

verbiaj. a spus…
Sunt stupefiat. Într-o ţară normală, un preşedinte care face un jurnalist "ţigan împuţit" ar trebui să-şi dea demisia.
Anonim a spus…
Sigur , asteapta 5 minute !
verbiaj. a spus…
Superbă ultima frază.
Alexandru Zaharia a spus…
super comentariul 2! din ciclu "vin in 5 minute","ma intorc imediat", "intre 1.30 si 2 - pauza de masa"...

merci verbiaj. ma straduiesc sa fiu... genial

Ad Code

Responsive Advertisement