Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

ALO, PROVINCIA!

Am citit un post din blogul lui Exarhu (daca nu stii cine e asta, chiar poti sa treci sa citesti alt post, nu fiindca ai face parte din categoria prostilor sau a ignorantilor, dar chiar nu stii despre ce fenomen vorbesc...)

Gata, te-ai gandit, stii cine e Exarhu? Bun! El era acolo in cautarea sentimentului de prietenie; pierdut, de multi dintre noi. Ajungea el la un momentul in care, ca orice provincial, facea apologia locurilor natale din care se trage, fara sa nominalizeze. N-am s-o fac nici eu.

Azi am dus-o pe mama la autogara. S-a dus la C-lung, acolo unde nu se va mai duce muuult timp de-aci inainte. Liftul din blocul meu si metroul Bucurestean, cunostinte destul de vechi ale ei, nu i-au picat bine la pateu.

In trenul de sub pamant, ea a facut o constatare care vine in intampinarea concluziilor dl-ului Exarhu: bucurestenii sunt stresati din cale-afara si foarte crispati; niciunul nu schiteaza niciun gest care sa tradeze natura... umana!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement