Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

MENIUL ZILEI... POLITICA!

DECLARATIE: Imi pare rau pentru cei care vor sa citeasca azi despre Mishu si cum mi-am petrecut ziua libera. Azi, it's all about my country!

13.00 S-a confirmat, Base a fost suspendat cu acte in regula

15.30 In doua site-uri www.basescu.ro si www.suspendare.ro sange de roman sare pe pereti in apararea / acuzarea presedintelui

COMMENT: N-am putea sa suspendam noi Parlamentul? Adica, timp de 18 ani, nimeni din tara asta n-a stiut ca exista asa ceva... Acum, cand Basescu s-a dus in plen si le-a spus ce gandim cu totii (ca sunt o adunatura de hoti si impostori...), s-a umflat tarata-n ei si l-au pus pe faras... Tare, nu?

16.00 Gusa si-a luat-o ieri in bot la mitingul pro-Base; a crezut ca lumea s-a adunat pentru el? Hmm... Azi la tv a declarat ca "in piata Universitatii l-au atacat minerii din Valea Jiului, adusi de Marin Condescu, un apropiat al lui Basescu". Evident ca liderul minerilor a negat. Cred ca peste bot i-a dat-o un pensionar sau un somer caruia ii pica greu la ficat figurile tanarului politician...

17.50 Nicolae Vacaroiu este presedinte interimar pentru cel putin 30 de zile! Nu e deloc fericit de situatia in care a preluat aceasta functie... si asta se vede... Daca Basescu nu-si da demisia, alegerile anticipate vor avea loc pe 20 mai 2007! Vacaroiu este in continuare si presedintele senatului.

19.01 Basescu si-a dat demisia! Not! (ca sa citez un alt blogger...) La Cotroceni, Basescu a facut o declaratie de presa prin care nu a dat satisfactie PSD-ului si lui Tariceanu. Sceanariile sunt, in continuare, intoarse pe toate partile, la Tv.

Va urma...

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

verbiaj. a spus…
Ce poza misto ti-ai pus la profil. NOT! :))

Ad Code

Responsive Advertisement