20 aprilie 2007

MENIUL ZILEI... POLITICA!

DECLARATIE: Imi pare rau pentru cei care vor sa citeasca azi despre Mishu si cum mi-am petrecut ziua libera. Azi, it's all about my country!

13.00 S-a confirmat, Base a fost suspendat cu acte in regula

15.30 In doua site-uri www.basescu.ro si www.suspendare.ro sange de roman sare pe pereti in apararea / acuzarea presedintelui

COMMENT: N-am putea sa suspendam noi Parlamentul? Adica, timp de 18 ani, nimeni din tara asta n-a stiut ca exista asa ceva... Acum, cand Basescu s-a dus in plen si le-a spus ce gandim cu totii (ca sunt o adunatura de hoti si impostori...), s-a umflat tarata-n ei si l-au pus pe faras... Tare, nu?

16.00 Gusa si-a luat-o ieri in bot la mitingul pro-Base; a crezut ca lumea s-a adunat pentru el? Hmm... Azi la tv a declarat ca "in piata Universitatii l-au atacat minerii din Valea Jiului, adusi de Marin Condescu, un apropiat al lui Basescu". Evident ca liderul minerilor a negat. Cred ca peste bot i-a dat-o un pensionar sau un somer caruia ii pica greu la ficat figurile tanarului politician...

17.50 Nicolae Vacaroiu este presedinte interimar pentru cel putin 30 de zile! Nu e deloc fericit de situatia in care a preluat aceasta functie... si asta se vede... Daca Basescu nu-si da demisia, alegerile anticipate vor avea loc pe 20 mai 2007! Vacaroiu este in continuare si presedintele senatului.

19.01 Basescu si-a dat demisia! Not! (ca sa citez un alt blogger...) La Cotroceni, Basescu a facut o declaratie de presa prin care nu a dat satisfactie PSD-ului si lui Tariceanu. Sceanariile sunt, in continuare, intoarse pe toate partile, la Tv.

Va urma...

Un comentariu:

Verbiaj spunea...

Ce poza misto ti-ai pus la profil. NOT! :))