Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

DESPRE BASESCU ET CO.


(c) David Carretero/ Flickr

Ma doare ingrozitor capul! Da, asa cum titrau ziarele, azi a fost "cea mai lunga zi"... Basescu a fost suspendat de Parlament, iar Oli (Cosmin Olaroiu - antrenorul echipei Steaua, care tot ia bataie in ultima vreme) nu numai ca nu a fost dat afara, dar a semnat azi un contract pe inca 3 ani ca antrenor la echipa lu' Becali.

Durerea de cap cred ca mi se trage de la mizeria de "exercitiu democratic" pe care, acum, mai pe seara, Antena 1 si 3 (cateii de paza ai lui Voiculescu) il ridica in slavi la programele de stiri. De ce oamenii s-au adunat azi in Piata Universitatii sa-l apere - mai mult simbolic - pe presedinte? Fiindca "au fost adusi de PD", fiindca stiu ca Base este un conducator bun ptr ei sau fiindca realizeaza ca cei care l-au "suspendat" sunt niste lichele mai mari decat marinaru'? Personal, as pune banii pe ultima varianta...

Nu-mi place politica... dar sunt nevoit sa traiesc in tara in care Voiculescu, Gusa, Vadim, Becali si (de ce nu?) Basescu "isi dai la gioale" pe banii, munca si nervii mei.

M-am bucurat cand am vazut 1.000 de oameni care au venit in centrul Bucurestiului pentru a-si spune public, intr-o singura voce, un punct de vedere. Sunt convins ca cei care nu-l suporta pe Basescu ar fi putut umple si ei o piata si vocifera cel putin la fel de abitir ca primii. Foarte bine!

In ciuda gravitatii fara precedent a actiunii Parlamentului, presedintele a ales sa faca ce stie el mai bine: sa fie popular / populist; a salutat, a sarutat maini, a ras, s-a bucurat de sustinere... O "politicianca" tanara spunea la tv ca "cei din piata nu sunt reprezentativi pentru poporul roman"... Bine ca e ea...

In ceea ce ma priveste, Basescu nu a dezamagit decat pe cei care-l si vedeau demis (dupa ce l-a luat gura pe dinainte si a spus ca el pleaca in 5 minute de la Cotroceni); fata de ceilalti a ramas constant: a venit, in fata unei parti dintre cei care l-au ales si le-a promis ca se va lupta sa ramana presedinte. Nu stiu daca merita asta... dar stiu ca, spre deosebire de Tariceanu si gasca de politicieni din Parlament, pe care-i consider o adunatura venala, Basescu a fost... uman!

LATER EDIT: Aud la stiri ca ministerul de interne (condus de PNL, adica de Tariceanu si ai lui) o sa dea amenzi usturatoare celor de la SPP care si-au permis sa blocheze 30 de minute Piata Victoriei cand presedintele le-a multumit celor care venisera sa-l sustina. Va spun, o sa fie rau de noi...

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement