Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

P-R-E-Z-E-R-V-A-T-I-V-E!


"Aveti prezervative Love Plus?". Domnul din fata mea - 40 ani, tigan(os), isi numara incet banii de rest - nu mai respira pentru 10 secunde; farmacistul - un tanar cu verigheta, desi se face ca-si vede de-ale lui, nu ridica ochii din tejghea; doamna de langa domnul din fata isi indreapta ca la un semn privirea scrutatoare catre mine. Eu ma fac ca nu-i vad. Ii simt. Toti - mai putin agentul de paza care vorbeste la mobil - au avut o tresarire la auzul banalului "prezervative". Tensiunea a durat cam 15 secunde. Eu nu vad ca prezervativele pe care le caut sunt "acolo, in spatele dvs" si primesc ajutorul farmacistului. "Aici, langa lubrifiant... ", imi sopteste complice. Platesc si ies la aer curat. Nu-mi vine sa cred ca lumea inca se uita ciudat cand un barbat la 27 de ani - casatorit, dar asta n-aveau cum sa stie - cere un pachet de loveplus-e. Imaginati-va cum ar fremata un rand intreg de la casele de marcat din Carrefour sau Cora cand ati rosti cuvantul magic: PREZERVATIV!

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

Anonim a spus…
ba, baiete, de prezervative iti arde tie? hai ca ai fost tare! La mai mare!
Shdx a spus…
Bai hombre, la Carrefour si la alealalte sunt asezate pe raft, te autoservesti, la fel la supermarket. Oricum, iti recomand sa schimbi marca de condoame. Peace.
Anonim a spus…
Auzi, da cu gust de gutuie nu au ???
verbiaj. a spus…
Mai bine le comanzi pe net, iei si tu 2-3.000, sa ti-ajunga pana in 2012.
Alexandru Zaharia a spus…
Verbiaj, poate tie iti ajung 3.000 de buncati pana in 2012! Iti imaginezi ca sunt 1.825 de zile pana atunci, nu?

Ad Code

Responsive Advertisement