15 martie 2007

"LIBERTATEA" ... CU TATE!


* Asa arata copertile numerelor din 10, 14 si 15 martie 2007

Ca LIBERTATEA este unul dintre cele mai slabe ziare pe care le-am citit in viata mea nu mai e demult un secret pentru cei care ma cunosc; articole scrise cu picioarele, reportaje stranii, socante sau cu subiecte scabroase de "stirile de la ora 5". Ultima gaselnita pe care conducerea ziarului a fabricat-o pentru crestearea tirajului a fost scoaterea in fata a tatelor (ca alea nu sunt sani...) lu' Nicoleta Luciu, "pieptoasa neamului". Concursul "Ia-te in piept cu Nicoleta Luciu" a produs o pandemie de sfarcuri pe prima pagina a tabloidului si a sculat din morti multi bosorogi senili. Efectul "Viagra-like" se prea poate sa fi ridicat si tirajul, procentele castigate fiind adaugate de catre septua/octo-genarii romani.

PS: Nici tabloidul CLICK! (concurenta sa fie mai prejos?) nu e departe de ziarul cu cele mai mari vanzari din presa romaneasca: layout-ul e la pamant, fotografiile asisderea, iar subiectele sunt din calea-afara de "interesante".

4 comentarii:

Verbiaj spunea...

N-am timp acum, dar o să-ţi dau un răspuns viril.

Verbiaj spunea...

Ţâţertatea. Asta ar trebui scris pe frontispiciul acestui ziar adulat de publicul său. Nu pot să afirm că nu-mi merg la inimă (şi nu mă refer la inima din stânga sus) valurile de ţâţe pe care pot face surf, doar uitându-mă peste umărul vecinului de autobuz. Sunt bărbat şi e frumos să vezi ţâţe. Dar ţeava cu silicoane e mai spartă ca oricând în tabloidele româneşti. Fără rost. Aflu că Simona de la Meteo vrea să-l consoleze pe Roman, să ajute o familie nevoiaşă, să ne înveţe cum să ne bronzăm etc. Când nu mai au subiecte, hop şi Simona. E un fel de redactor şef care scrie cu ţâţele. Şi tirajul creşte şi economia ţării înfloreşte.

petisa spunea...

ba, verbiaj, ba cata dreptate ai... dar de unde le stii tu pe toate?

Ovidiu spunea...

Oricum tztze mi se pare un spelling mai interesant.