Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

"LIBERTATEA" ... CU TATE!


* Asa arata copertile numerelor din 10, 14 si 15 martie 2007

Ca LIBERTATEA este unul dintre cele mai slabe ziare pe care le-am citit in viata mea nu mai e demult un secret pentru cei care ma cunosc; articole scrise cu picioarele, reportaje stranii, socante sau cu subiecte scabroase de "stirile de la ora 5". Ultima gaselnita pe care conducerea ziarului a fabricat-o pentru crestearea tirajului a fost scoaterea in fata a tatelor (ca alea nu sunt sani...) lu' Nicoleta Luciu, "pieptoasa neamului". Concursul "Ia-te in piept cu Nicoleta Luciu" a produs o pandemie de sfarcuri pe prima pagina a tabloidului si a sculat din morti multi bosorogi senili. Efectul "Viagra-like" se prea poate sa fi ridicat si tirajul, procentele castigate fiind adaugate de catre septua/octo-genarii romani.

PS: Nici tabloidul CLICK! (concurenta sa fie mai prejos?) nu e departe de ziarul cu cele mai mari vanzari din presa romaneasca: layout-ul e la pamant, fotografiile asisderea, iar subiectele sunt din calea-afara de "interesante".

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

verbiaj. a spus…
N-am timp acum, dar o să-ţi dau un răspuns viril.
verbiaj. a spus…
Ţâţertatea. Asta ar trebui scris pe frontispiciul acestui ziar adulat de publicul său. Nu pot să afirm că nu-mi merg la inimă (şi nu mă refer la inima din stânga sus) valurile de ţâţe pe care pot face surf, doar uitându-mă peste umărul vecinului de autobuz. Sunt bărbat şi e frumos să vezi ţâţe. Dar ţeava cu silicoane e mai spartă ca oricând în tabloidele româneşti. Fără rost. Aflu că Simona de la Meteo vrea să-l consoleze pe Roman, să ajute o familie nevoiaşă, să ne înveţe cum să ne bronzăm etc. Când nu mai au subiecte, hop şi Simona. E un fel de redactor şef care scrie cu ţâţele. Şi tirajul creşte şi economia ţării înfloreşte.
Anonim a spus…
ba, verbiaj, ba cata dreptate ai... dar de unde le stii tu pe toate?
Shdx a spus…
Oricum tztze mi se pare un spelling mai interesant.

Ad Code

Responsive Advertisement